2

Ryfylkedagane Blues og Rockefestival

Her kjøper du billett til: Blues-og rockefestival med Reodors Bluesrockers og Eric Slim Zahl i teltet kl 21.00.

Reodors Bluesrockers 

er tre ungdommelige voksne karer fra Sand i Suldal som har hatt sans for blues og rock i flere tiår.

 På Ryfylkedagane 2017 stilte de endelig opp på scenen etter flere års fravær.

 Og det var på tide! Med sine glimrende jazz- og blues-inspirerte låter og en vokalist med nydelig mørk og fyldig stemmeprakt er dette ett band som vi kommer til å høre mer til.

 Reodors Bluesrockers har stort publikumsappell som gir full gevinst til sitt publikum med stemning, musikkglede, innlevelse og engasjement. Disse karene vil vi få høre mer av i årene som kommer! Reodors Bluesrockers har helt klart funnet sin nisje innenfor musikkbransjen. Tipper på at vi kommer til å høre mer fra trioen, både på festivaler og tilstelninger i årene som kommer.

 

Kritikerroste Eric Slim Zahl med Band

 viderefører de flotte tradisjonene og musikken fra 50-tallet med sitt eget rocka uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og blanke sko, sprer Eric Slim Zahl med sin humor. Musikalsk dyktighet og trøkk

Bandet og Eric Slim Zahl ga ut debutalbumet Daddy'O i 2010 og ble for det nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen blues.

Eric Slim Zahl har nå for alvor inntatt Europas ulike festivalscener etter seieren i European Blues Challenge (EBC). Med sin 50-tallsrock, jump blues og boogie – og en egen evne til å engasjere og underholde publikum – sjarmerte bandet alle under finalerunden. Tidligere hadde også bandet imponert under International Blues Challenge (IBC), som ble arrangert i Memphis, TN, US, med en, sett med «europeiske øyne», historisk semifinaleplass.

Eric Slim Zahl kommer med stadige albumutgivelser til toppkarakter, fremstår bandet som mer sultent, hardtarbeidende og swingende enn noensinne. Bandet er kjent som et formidabelt liveband og har holdt konserter på de fleste bluesfestivalene og –klubbene i Norge. Tidligere har også Eric Slim Zahl & the South West Swingers turnert i England.

_
_
_