Reisegalskap - Gunnar Garfoss

Reiseglad? da er dette dagen for et besøk på Kulturhuset. Møt mannen som har vært i alle verdens 198 land

Gunnar Garfos har vore i alle verdas 198 land. Ingen nordmann har til nå vore i like mange land. Gunnar Begynte tidleg å reise og blei fascinert av ulike kulturar, forskjellar og korleis folk der ute ser på oss her i den vestlege verda.

Garfoss blir ofte brukt som reiseekspert i media. Han skriv jamleg artiklar for utanlandske aviser og magasin eller uttalar seg reiseekspert i radio og tv i inn- og utland.  I fire år hadde han for eksempel Nitimen sine reisekonkurranser på NRK P1.

Den omfattande reisinga kan kallast reisegalskap, eller kanskje impulsivitet sett i system. Eventyrlysta og reisetrongen har resultert i sære opplevingar og ville påfunn. Som den korrupte pistolsvingande grensevakta i Kirgistan, lastebåten i Vest-Afrika som ikkje tok 15 timer men 40. Jomfrua i naud på den andre sida av jorda og konsulatet som nekta å skrive utreisevisum frå Afghanistan. For ikkje å snakka om nesten-giftemål i Iran og Sør-Korea, Guinness-rekord etter å ha besøkt fem verdsdelar på ein dag, pluss fem andre reiseverdsrekordar, - eller utspekulerte båt svindlarar i Sierra Leone.

Gled deg til ein interessant kveld med ein interessant person!

_
_
_