4

Festivalpass Ryfylkedagane

Festivalpass med inngang til begge dager under Ryfylkedagene
Fredag: Trave og Hardhaus
Lørdag: Reodors Bluesrockers og Eric Slim Zahl

Trave/ FREDAG

Detta e ein gjeng i frå Suldal som spelar ei god blanding av country-rock-danseband- og blues ;) Mesteparten coverlåtar, men og ein del sjølskrevne songar som me reknar med å laga liv med rundtom!

Travadn i bandet e:

Thomas Tveiten (Vokal, gitar)

Tom Fisketjøn Wærnes (Trommer, vokal)

Knut Nærheim (Bass)

 

 

Hardhaus/ FREDAG

er et hardt-satsende band fra Telemark som serverer originale låter på dialekt. Bandet består av fem rutinerte musikere som har lang fartstid fra andre band.

I pressen er Hardhaus blitt omtalt som «Telemarks nye supergruppe» og med et knallsterkt og kritikerrost debutalbum i kofferten har Hardhaus gjennomført sin første turne. Etter en turne bestående av konserter på noen av de største scenene i landet. Samt flere singel-utgivelser forsetter Hardhaus å bevise at de er et band man må regne med! Gutta serverer fengende låter i landskapet mellom rock og country på dialekt, og det hersker ingen tvil om at Hardhaus er en like energisk enhet på scenen som på plate.

Hardhaus – hard|haus

Slår du opp Hardhaus i ordboka, finner du forklaringen «hardt hode» som betegner en person som tåler mye, er modig og sterk.

Bandet består av:

Vidar Heldal – vokal

Erik Norheim – gitar

Erik Damberg – bass

Endre Christiansen – tangenter

Jonas M. Lima – trommer

HARDHAUS = EKTE VARE!

 

Reodors Bluesrockers /LØRDAG

er tre ungdommelige voksne karer fra Sand i Suldal som har hatt sans for blues og rock i flere tiår.

 På Ryfylkedagane 2017 stilte de endelig opp på scenen etter flere års fravær.

 Og det var på tide! Med sine glimrende jazz- og blues-inspirerte låter og en vokalist med nydelig mørk og fyldig stemmeprakt er dette ett band som vi kommer til å høre mer til.

 Reodors Bluesrockers har stort publikumsappell som gir full gevinst til sitt publikum med stemning, musikkglede, innlevelse og engasjement. Disse karene vil vi få høre mer av i årene som kommer! Reodors Bluesrockers har helt klart funnet sin nisje innenfor musikkbransjen. Tipper på at vi kommer til å høre mer fra trioen, både på festivaler og tilstelninger i årene som kommer.

 

Kritikerroste Eric Slim Zahl/ LØRDAG

 viderefører de flotte tradisjonene og musikken fra 50-tallet med sitt eget rocka uttrykk. Dresset opp i slips, bukseseler og blanke sko, sprer Eric Slim Zahl med sin humor. Musikalsk dyktighet og trøkk

Bandet og Eric Slim Zahl ga ut debutalbumet Daddy'O i 2010 og ble for det nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen blues.

Eric Slim Zahl har nå for alvor inntatt Europas ulike festivalscener etter seieren i European Blues Challenge (EBC). Med sin 50-tallsrock, jump blues og boogie – og en egen evne til å engasjere og underholde publikum – sjarmerte bandet alle under finalerunden. Tidligere hadde også bandet imponert under International Blues Challenge (IBC), som ble arrangert i Memphis, TN, US, med en, sett med «europeiske øyne», historisk semifinaleplass.

Eric Slim Zahl kommer med stadige albumutgivelser til toppkarakter, fremstår bandet som mer sultent, hardtarbeidende og swingende enn noensinne. Bandet er kjent som et formidabelt liveband og har holdt konserter på de fleste bluesfestivalene og –klubbene i Norge. Tidligere har også Eric Slim Zahl & the South West Swingers turnert i England.

_
_
_